تعویض ایمن خدمات میزبانی وب بدون دان تایم چگونه انجام می شود ؟
نحوه انتقال وب سایت های وردپرس به یک شرکت میزبانی وب جدید بدون دان تایم
انتخاب یک شرکت خدمات میزبانی مناسب برای وب سایت شما یک تصمیم مهم است . متأسفانه ، گاهی اوقات یک سرویس میزبانی وب روز به روز بدتر می شود یا دیگر پاسخگوی نیازهای وب سایت در حال رشد شما نیست . در چنین شرایطی ، بهترین تصمیمی که می توانید بگیرید ، تغییر خدمات میزبانی وب است .
با این حال ، تغییر از یک شرکت میزبانی وب به شرکت دیگر خطرات خاص خود را دارد . معمولاً یکی از بزرگترین دغدغه های مدیران وب ، مسئله دان تایم است .
چگونه می توانید میزبانی وب را بدون توقف عملکرد وب سایت تان تغییر دهید ؟ این همان سوالیست که ما در این مقاله به آن پاسخ خواهیم داد . در واقع 9 مرحله در مورد چگونگی تغییر ایمن شرکت های خدمات میزبانی وب را به شما نشان خواهیم داد .
فهرست مطالب این مقاله :
- 9 مرحله آسان برای تعویض خدمات میزبانی وب سایت وردپرس
1. یک پلن وب هاستینگ جدید خریداری کنید .
2. از تمام فایل های خود بکاپ تهیه کرده و آن ها را به میزبان وب جدید منتقل کنید .
3. پایگاه داده وارد شده خود را بررسی کنید .
4- نام سرور دامنه خود را تغییر دهید .
5. لینک های شکسته و سایر موارد را بررسی کنید .
6. حساب های ایمیل خود را بررسی کنید .
7. قبل از نهایی کردن عملیات تعویض ، همه چیز را بررسی کنید .
8- 48 ساعت صبر کنید تا تغییرات اعمال شود .
9. حساب قدیمی میزبانی وب خود را ببندید . - نتیجه گیری : تعویض خدمات میزبانی وب بدون دان تایم
9 مرحله آسان برای تعویض خدمات میزبانی وب سایت وردپرس
تغییر وب سایت وردپرس به یک شرکت میزبانی جدید کاری است که نباید عجولانه انجام داد . به منظور انتقال وب سایت به یک سرویس جدید بدون مشکلات عمده یا دان تایم ، باید چند مرحله زیر را به ترتیب دنبال کنید .
دستورالعمل های زیر به شما کمک می کند تا احتمال دان تایم را به حداقل برسانید یا اینکه کاملا آن را متوقف کنید :
1. یک پلن وب هاستینگ جدید خریداری کنید .
قبل از قطع اتصال از ارائه دهنده خدمات میزبانی وب قدیمی سایتتان ، اول از همه یک شرکت میزبانی وب جدید انتخاب کنید . بهتر است در زمینه فضای ذخیره سازی ، عملکرد ، پیکربندی سرور و البته هزینه ، کمی تحقیق کنید .
حواستان باشد ، تا زمانی که وب سایت را به طور کامل به هاست جدید منتقل نکرده اید ، نباید حساب میزبانی وب قدیمی خود را لغو کنید .
2. از تمام فایل های خود بکاپ تهیه کرده و آن ها را به میزبان وب جدید منتقل کنید .
این قطعاً مهم ترین قسمت انتقال وب سایت به یک شرکت هاستینگ جدید است . از کلیه فایل ها و پایگاه های داده وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید تا خیالتان راحت باشد که در صورت بروز مشکل در هنگام انتقال وب سایت ، اطلاعاتتان محفوظ می مانند .
علاوه بر این ، بکاپ گیری روزانه به شما اطمینان می دهد که آخرین نسخه وب سایت خود را به میزبان وب جدید منتقل می کنید .
پس از تهیه نسخه پشتیبان از وب سایتتان ، می توانید فایل ها را انتقال داده و پایگاه های داده را به میزبانی وب جدید خود وارد کنید . برای این فرآیند توصیه می شود از برنامه های FTP مانند FileZilla برای بارگذاری فایل ها در میزبان جدید استفاده کنید .
همچنین در صورت عدم رضایت از روند کار ، می توانید با شرکت میزبانی خود تماس بگیرید و ببینید آیا آن ها خدمات انتقال وب سایت را ارائه می دهند یا نه .
نکته : اگر از وردپرس استفاده می کنید ، واقعاً خوش شانس هستید . زیرا افزونه هایی وجود دارند که به طور کامل کل این فرآیند را انجام می دهند . به عنوان مثال افزونه های وردپرس مانند All-in-One WP Migration تنها با چند کلیک ساده همه فایل ها و پایگاه داده شما را به شرکت میزبان جدید انتقال داده و یا کپی می کند .
3. پایگاه داده وارد شده خود را بررسی کنید .
بعضی اوقات اگر هنگام وارد کردن پایگاه داده مشکلی پیش بیاید ، ممکن است پایگاه داده در هاست جدید شما خراب شود . در این صورت منطقی است که هنگام رونویسی از پایگاه داده قبلاً بارگذاری شده ، پایگاه داده خود را بارگذاری کنید یا سعی کنید از phpMyAdmin برای ترمیم دستی پایگاه داده استفاده کنید .
اگر این کار کمکی به شما نکرد ، وقت آن است که با شرکت هاستینگ جدید خود تماس بگیرید . چون ممکن است آن ها بتوانند به شما کمک کنند تا پایگاه داده MySQL خود را به درستی پیکربندی کنید .
4. نام سرور دامنه خود را تغییر دهید .
حالا که همه فایل ها و پایگاه های اطلاعاتی مهم را به شرکت میزبانی وب جدید خود منتقل کرده اید ، مرحله بعدی انتقال نام دامنه خود به سمت سرور های جدید است . این مرحله بسیار مهم است و شما نباید آن را فراموش کنید . در غیر این صورت وب سایت شما با بستن حساب میزبانی قدیمی تان به طور موقت از دسترس خارج می شود . بنابراین ، چه کاری می توانید انجام دهید تا از این دان تایم جلوگیری شود ؟
ارائه دهنده خدمات میزبانی وب جدید شما باید نام سرور ها را برای شما فراهم کرده باشد . شما باید سرور های نام دامنه را به نام شرکت میزبان وب جدیدتان تغییر دهید .
با این کار بازدیدکنندگان شما به سمت حساب میزبانی جدید هدایت می شوند . معمولاً همان ترافیک قبلی وب را حفظ خواهید کرد .
برای این مرحله باید وارد داشبورد ثبت دامنه خود شوید و تنظیمات DNS را ویرایش کنید . این تنظیمات اغلب در بخشی به نام DNS Settings یا Manage DNS پیدا می شوند .
5. لینک های شکسته و سایر موارد را بررسی کنید .
آیا تا به حال هنگام بازدید از یک وب سایت یا باز کردن صفحه جدید با خطای 404 مواجه شدید ؟ این یک مثال عالی از لینک های شکسته یا از دست رفته است .
این نوع مسائل به احتمال زیاد وقتی اتفاق می افتد که شما چیزی را در ساختار لینک ثابت سایت خود تغییر دهید . و یا در مواقعی که محتوا را به مکان دیگری منتقل می کنید ، بدون اینکه به مکان جدید ریدایرکت شوید .
برای جلوگیری از این نوع مشکلات ، وقت بگذارید تا صفحات و لینک های موجود در وب سایت خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که به تک تک آن ها دسترسی دارید .
6. حساب های ایمیل خود را بررسی کنید .
دریافت ایمیل بخش ضروری بیزینس شماست ، به خصوص اگرکسب و کار آنلاین داشته باشید . عدم دریافت صحیح ایمیل می تواند منجر به ناامیدی مشتریان و یا حتی هزینه های احتمالی برای کسب و کار جدیدتان شود .
در اکثر مواقع برای برخی از افراد حساب های ایمیل یکی از پیچیده ترین قسمت ها هنگام تغییر حدمات میزبانی وب است .
در این شرایط سه حالت برای انتقال حساب های ایمیل وجود دارد :
-
پست الکترونیکی توسط ثبت کننده دامنه میزبانی می شود .
اگر از سرویس دهنده های جداگانه ای برای ثبت نام دامنه خود استفاده کرده اید (غیر از شرکت میزبان ) و اگر آدرس های ایمیل شما را نیز میزبانی می کنند ، ممکن است لازم باشد رکورد A (یا @) را تغییر داده و به آدرس IP میزبان جدید انتقال دهید . شرکت میزبان جدید باید بتواند در این زمینه به شما کمک کند .
-
ایمیل توسط شخص ثالث میزبانی می شود .
در صورت میزبانی آدرس های ایمیل توسط یک میزبان شخص ثالث ، شما باید بررسی کنید که آیا سوابق تبادل ایمیل (سوابق MX) در سیستم نام دامنه شما به روز شده است یا نه .
سناریوی دیگر این است که شما از آدرس ایمیلی استفاده می کردید که مربوط به دامنه شما نیست (Gmail ، Yahoo یا موارد دیگر ) . در این صورت ، دیگر کاری لازم نیست انجام دهید و می توانید مانند گذشته از آدرس ایمیلتان استفاده کنید .
-
ایمیل توسط شرکت میزبانی وب قدیمی میزبانی می شود .
اگر آدرس ایمیل شما توسط شرکت میزبان قدیمی تان میزبانی می شود ، باید حساب های ایمیل خود را در شرکت میزبان وب جدید از نو بسازید و بقیه حساب ها را بر اساس آن پیکربندی کنید .
پس از در دسترس بودن آدرس ایمیل در شرکت میزبان جدید ، ایمیل های تان را به صورت معمول دریافت خواهید کرد .
7. قبل از نهایی کردن عملیات تعویض ، همه چیز را بررسی کنید .
بعد از اینکه تغییرات لازم را انجام دادید ، بررسی کنید که آیا همه چیز به درستی کار می کند یا نه . برای اطمینان از عملکرد درست همه چیز ، وب سایت تان را با استفاده از یک URL موقت پیش نمایش کنید .
بعضی از ارائه دهندگان خدمات میزبانی وب سیستم عامل های توسعه یا محیط های پیش نمایش را نیز به مشتریان خود ارائه می دهند .
این برای آزمایش و تجربه دست اول سایت شما قبل از راه اندازی آن بسیار عالی است . به این ترتیب می توانید هر مشکلی را شناسایی کرده و بلافاصله برطرف کنید .
همچنین توصیه می شود که به بازدیدکنندگان وفادار خود را از قبل در مورد تغییرات آینده اطلاع دهید . در ضمن تاریخ و زمان دقیق موثر بودن تغییر را هم به آن ها اطلاع دهید .
انجام این کار به شما کمک می کند تا در صورت دان تایم مشکلی برای سایت تان پیش نیاید که منجر به توقف موقت وب سایت شما شود . معمولاً کاربران شرایط را درک می کنند و در صورت بروز مشکلی در محیط میزبانی جدید ، می توانید از شکایت احتمالی آن ها جلوگیری کنید .
8. 48 ساعت صبر کنید تا تغییرات اعمال شود .
معمولاً حداکثر 48 ساعت طول می کشد تا تغییرات DNS به طور کامل پردازش شود . در طول آن زمان ، وب سایت شما به طور متناوب از میزبان قدیمی و از محیط میزبان جدید بارگیری می شود .
پس از پایان 48 ساعت ، وب سایت شما باید مرتباً از سرور های شرکت میزبان جدید شما بارگیری شود . در این مرحله معمولاً انجام آخرین مرحله از لیست ما مطمئن تر است .
9. حساب قدیمی میزبانی وب خود را ببندید .
پس از انجام تمام مراحل لازم برای ایمن سازی وب سایت خود ، اکنون می توانید با خیال راحت حساب میزبانی قدیمی خود را لغو کنید .
اگر از ارائه دهنده میزبانی قدیمی خود برای ثبت نام دامنه هم استفاده کرده اید ، حتماً فقط سرویس های میزبانی در حساب خود را لغو کنید .
در غیر این صورت ، ممکن است نام دامنه خود را از دست بدهید و تمام تلاش هایتان برای انتقال وب سایت و جلوگیری از دان تایم همه بر باد فنا برود .
نتیجه گیری : تعویض خدمات میزبانی وب بدون دان تایم
ممکن است تعویض ارائه دهندگان خدمات میزبانی وب در ابتدا ترسناک به نظر برسد .ولی لزوما استرس زا نیست . بلکه ، با کمی آمادگی و برنامه ریزی دقیق ، می توانید وب سایت خود را به یک شرکت خدمات میزبانی وب جدید منتقل کنید بدون اینکه کسی حتی متوجه شود که در پشت صحنه چه اتفاقاتی می افتد .
آیا شما هم به تازگی وب سایت خود را منتقل کرده اید ؟ آیا برای انجام این کار با مشکلی رو به رو شده اید یا پیشنهاد های مفید دیگری برای انتقال وب سایت های وردپرس بدون دان تایم دارید ؟ لطفا افکار و ایده های خود را در بخش نظرات به اشتراک بگذارید .