Self-hosting چیست و چرا باید از آن استفاده کرد ؟
چرا Self-hosting برای سایت وردپرسی شما مناسب است ؟
وقتی تازه شروع به کار با اولین وبلاگ شخصی یا وب سایت خود می کنید ، ممکن است سوالات زیادی برایتان پیش بیاید که شاید جواب آن ها را ندانید . یکی از سوالات بزرگ و حل نشده برای وبلاگ نویسان این است که : ” کجا می توانم وبلاگ وردپرس را میزبانی کنم ؟ Self-hosting بهتر است یا میزبانی رایگان ( در سایت WordPress.com) ؟ ” از نظر فنی ، صدها سیستم میزبانی رایگان وجود دارد ، اما به ندرت می توان دید که مردم یک گزینه رایگان را توصیه کنند .
Self-hosting با وب سایت وردپرس یکی از اقدامات اساسی است که توسط بسیاری از وبلاگ نویسان موفق انجام می شود ؛ حتی اگر احساس کنید که سرویس فعلی برای وبلاگ شما به اندازه کافی مناسب است .
ما در این مقاله قصد داریم برخی از بزرگترین دلایل تغییر کاربری به Self-hosting و همچنین برخی از مزایای آن را برای وب سایت وردپرسی شما بررسی کنیم .
توجه داشته باشید که داشتن یک سال میزبانی وب با نصف قیمت در واقع چندان دشوار نیست . ما توصیه می کنیم به دنبال شرکت هایی باشید که از سایت های وردپرسی پشتیبانی کرده و ترجیحا در زمینه تنظیم موارد نیز به مشتریان خود کمک می کنند .
فهرست مطالب این مقاله :
- 5 دلیل برای Self-hosting وب سایت یا وبلاگ وردپرس
- بدون نیاز به دانش برنامه نویسی
- کنترل کامل وب سایت خود از طریق Self-hosting
- شخصی سازی کامل وب سایت وردپرس
- کمک به برند سازی
- تیم پشتیبانی
- نتیجه گیری : Self-hosting وب سایت یا وبلاگ وردپرسی تان باشید .
5 دلیل برای Self-hosting وب سایت یا وبلاگ وردپرس
Self-hosting برای وب سایت وردپرس ؟! این جمله ممکن است در وهله اول ترسناک به نظر برسد . اما نگران نباشید ؛ آن طور که به نظر می رسد سخت نیست !
بلکه مزیت هایی دارد که کاملا ارزش دارد تا مفصل به این موضوع بپردازیم . در این قسمت 5 تا از مهمترین دلایلی که شما باید برای وب سایت یا وبلاگ وردپرسی تان Self-hosting را امتحان کنید ، با هم تحلیل می کنیم .
1. بدون نیاز به دانش برنامه نویسی
ممکن است فکر کنید که چطور ممکن است بدون نیاز به دانش برنامه نویسی یک وب سایت را راه اندازی کرد . اما باید بگویم که راه اندازی یک سایت وردپرس خیلی راحت تر از آن چیزیست که فکر می کنید .
اکثر ارائه دهندگان خدمات میزبانی وب همه راهنمایی ها و آموزش های لازم برای کسانی که به دنبال تغییر کاربری هستند آماده کرده اند .
همچنین می بینید که استفاده از اکثر راهنمایی ها کمتر از پنج دقیقه طول می کشد و نتیجه نهایی کار ، یک سایت کاملاً کاربردی وردپرس است . درست مثل این که آن را در یک فریم ورک میزبانی رایگان دریافت کنید ، اما با کمی دسترسی بیشتر .
بسیاری از شرکت های میزبانی حتی سولوشن های یک کلیک برای نصب خودکار وردپرس را هم برای شما ارائه می دهند .
2. کنترل کامل وب سایت از طریق Self-hosting
Self-hosting وردپرس کنترل کامل را به شما می دهد . اول از همه ، وقتی شما خود میزبان شدید ، خودتان مدیر سایت و سرور می شوید . مگر اینکه یک برنامه میزبانی مشترک انتخاب کرده باشید .
دوم ، Self-hosting به این معنی است که شما مجاز به ایجاد تغییرات انعطاف پذیر در سایت خود هستید ، از جمله :
- تبلیغات را بدون محدودیت درج کنید .
- امکان تبلیغ محصولات ( هم مال شما و هم ارائه دهندگان میزبانی )
- ساخت وب سایت های اضافی (مبتنی بر WP و غیر WP )
ما می توانیم این لیست را به طور بی وقفه امتداد دهیم . اما تنها دلیل عدم پذیرش تبلیغات و وجود قوانین سنگین توسط شرکت های میزبانی رایگان این است که در نهایت خودشان درآمدشان را از دست می دهند .
البته این موضوع تاحدی قابل درک است . زیرا آن ها نیاز دارند تا برخی هزینه های میزبانی را از جهات مختلف تامین کنند . اما این یکی از دلایلی است که یک برنامه میزبانی رایگان ممکن است بهترین راه حل میزبانی برای هر مدیر وب نباشد . به خصوص اگر نمی خواهید یک سایت حرفه ای با انعطاف پذیری کامل راه اندازی کنید .
3. شخصی سازی کامل وب سایت وردپرس
Self-hosting وردپرس گزینه های شخصی سازی زیادی را ارائه می دهد . با Self-hosting از وب سایت یا وبلاگ وردپرس خود ، مسئولیت نحوه کار و نحوه نمایش سایت را خودتان به عهده دارید .
این بدان معناست که شما مسئولیت تم های WordPress ، الگو ها ، پلاگین ها ، اسکریپت ها و تجربه کلی سایت را بر عهده دارید . خرید تم های برتر وردپرس بسیار عالی است و گاهی اوقات هم ممکن است برایتان جالب باشد که بتوانید با سلیقه خودتان چیزی بسازید !
4. کمک به برند سازی
با حذف محدودیت های برنامه های رایگان میزبانی وردپرس ، به سایر مشاغل ، وبلاگ نویسان و برند ها اجازه می دهید بدانند که در مورد کاری که انجام می دهید جدی هستید و این در نهایت باید به فرصت هایی منجر شود که قبلا هیچوقت وجود نداشتند .
شما در ساخت ، ویرایش و مدیریت سایت وردپرس خود هر طور که بخواهید می توانید آزادانه رفتار کنید . چه کاری بهتر از این که بتوانید در برند سازی یک بیزینس نقش داشته باشید .
البته قبلاً هم شاهد این اتفاق بوده ایم . وبلاگ نویسان به سرعت محبوب می شوند و بعداً تا حدودی به شهرت اینترنتی می رسند . با وب سایت های Self-hosting می توانید هر کاری که دوست دارید انجام دهید !
5. تیم پشتیبانی
این موضوع ممکن است همان چیزی نباشد که شما به عنوان آخرین دلیل Self-hosting از سایت وردپرس خود انتظار داشتید .
اما باید توجه داشته باشید که تیم وردپرس در میان پر جنب و جوش ترین انجمن های موجود در اینترنت است . نه تنها این ، تازه شما قادر به دریافت پشتیبانی از وردپرس به اشکال مختلف هستید مثل :
- منابع رسمی ( WP Codex ، WP Forums و غیره )
- رسانه های اجتماعی ( گروه ها ، انجمن ها ، لیست ها و غیره )
- وبلاگ های تحت مدیریت جامعه ( آموزش ها ، مضامین ، افزونه ها و غیره )
ما فقط موارد اصلی را در اینجا بررسی کرده ایم ، اما بدانید که پشتیبانی نامحدودی از این پلتفرم زیبا و متن باز وجود دارد و امیدواریم که با خواندن این پست ایده بهتری داشته باشید که در ادامه چه کار کنید . و همچنین بتوانیدموارد مناسبی را برای وبلاگ خود انتخاب کنید .
از کار های کوچک شروع کنید ، اما کارهای سخت تر را به تدریج انجام دهید . رفته رفته وب سایت وردپرس خود را به سطح بالاتری برسانید .
نتیجه گیری : وب سایت یا وبلاگ وردپرس خود را Self-hosting کنید !
تصور کنید که بتوانید همه این کارها و شاید خیلی بیشتر را انجام دهید ! ممکن است افراد زیادی در مورد وردپرس و نحوه اجرای آن چیز های مختلفی برای گفتن داشته باشند .
ولی ما در این مقاله از دیدگاه یک وبلاگ نویس که می خواهد سایت ، اعتبار و تجربه خود را در وبلاگ نویسی بالا ببرد بررسی کرده ایم . با داشتن یک وب سایت وردپرس که Self-hosting است ، شما همه ابزار ها و امکانات موجود برای ساختن یک وب سایت عالی و بدون محدودیت را در اختیار دارید .
- برچسب ها: خود میزبانی, سلف هاستینگ, میزبانی وب, وب هاستینگ